Gal Blažič osvojil 3. mesto v Evropi

V prvem krogu se je Gal pomeril s predstavnikom iz Romunije 🇷🇴 in ga brez težav ugnal. V drugem krogu mu je nasproti stal Estonec 🇪🇪, ki ga je Gal s tehniko davljenja premagal po podaljških. Prav tako je v četrtfinalu opravil s predstavnikom AIN (nevtralen tekmovalec).
V polfinalu je Gala čakal Ukrajinec 🇺🇦. Po težki borbi, ki se je zavlekla v podaljške je Gal padel za wazari in tako ga je čakala borba za 3. mesto.
V borbi za 3. mesto je naš talent po težki borbi ugnal Italijana 🇮🇹 in si tako okoli vrata nadel zasluženo bronasto medaljo! 🥉
Prvenstvo, ki ga organizira Evropska judo zveza (EJU), je zbralo več kot 500 mladih talentov iz cele Evrope, Gal pa je s svojim izjemnim nastopom dokazal, da spada med elito. Svojim borbenim duhom in tehnično dovršenostjo je navdušil tako sodnike kot gledalce.
Gal, ponosni smo na tvoj dosežek in vztrajnost, ki si jo pokazal na poti do te prestižne medalje. S svojim trdim delom in predanostjo si postavil svetel zgled za vse mlade športnike.
Veselimo se tvojih prihodnjih uspehov in ti želimo še veliko zmag na tvoji judo poti! Čestitke pa seveda tudi trenerjema Iztoku Blažiču ter Filipu Leščaku.

Povezane vsebine

Novice

Gal Blažič 3. v Evropi!

Čestitamo Galu Blažiču, članu našega Judo kluba Impol, ki je na kadetskem evropskem prvenstvu v judu 2024, ki je potekalo v Sofiji, osvojil bronasto medaljo

Preberi več »